🌨 Rreshje dëbore në aksin Milot – Morinë. Rreshje të dendura shiu dhe dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga sot në ditët në vazhdim, përfshirë dhe autostradënMilot – Morinë.

🌨 Rreshje dëbore në aksin Milot – Morinë. Rreshje të dendura shiu dhe dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga sot në ditët në vazhdim, përfshirë dhe autostradënMilot – Morinë.

⚠️ • Për ditët në vijim, AHC ju bën apel drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit të tyre në” Rrugën e Kombit” ⚠️ 

⚠️ Kërkojme nga përdoruesit e rrugës të ecin me shpejtësi të reduktuar⚠️

⚠️ Të respektojnë sinjalistiken rrugore dhe kujdes të shtuar në tabelat  elektronike dhe mesazhet e përcjella në to⚠️

⚠️ Të lëvizin me goma dimërore dhe prezencë zinxhirësh në makinë⚠️

⚠️ Për çdo shqetësim apo informacion të nevojshëm mund të na telefononi ⚠️

24 ore në nr jeshil 08000400  🌨