News

Mobilizimi maksimal per fikjen e zjarrit ne tunelin e Kalimashit. Punonjësit e kancesionarit, zgjarrfikësit dhe forcat nga Kosova kanë pasur mobilizim maksimal për të vënë nën kontroll flakët...

General description “Albanian Highway Concession” ltd in order to respect concessionary contract signed with MIE, where one of the most important point was to build a new bridge over Drini river, near Kukes city has started work with implementation design and after that with construction of...