Njoftim! 25 Nentor 2022 🌨 Rreshje dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga dita e nesërme e në vazhdim, përfshirë dhe autostradën Milot – Morinë.

Njoftim! 25 Nentor 2022 🌨 Rreshje dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga dita e nesërme e në vazhdim, përfshirë dhe autostradën Milot – Morinë.

25 Nov 22 🌨 Rreshje dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga dita e nesërme e në vazhdim, përfshirë dhe autostradën Milot – Morinë.
Për ditët në vijim, AHC ju bën apel drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit të tyre në” Rrugën e Kombit”
⚠️ Kërkojme nga përdoruesit e rrugës të ecin me shpejtësi të reduktuar.

⚠️ Të respektojnë sinjalistiken rrugore dhe kujdes të shtuar në tabelat elektronike dhe mesazhet e përcjella në to⚠️

⚠️ Të lëvizin me goma dimërore dhe prezencë zinxhirësh në makinë.

⚠️ Për çdo shqetësim apo informacion të nevojshëm mund të na telefononi 24 orë në nr jeshil 08000400 🌨