Author: Ahc Construction

Situata në autostradën Milot – Morinë paraqitet normale dhe pa probleme për qarkullimin e automjeteve. Duke u nisur nga situata aktuale dhe parashikimet për ditët në vazhdim, AHC ka marrë të gjjtha masat duke rritur numrin e shërbimeve në mirëmbajtjen e “Rrugës së Kombit”. AHC ju bën...

25 Nov 22 🌨 Rreshje dëbore priten në pjesën më të madhe të vëndit, nga dita e nesërme e në vazhdim, përfshirë dhe autostradën Milot – Morinë. Për ditët në vijim, AHC ju bën apel drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit të tyre në”...

Moti i keq që përfshirë Shqipërinë dhe rreshjet e dendura të dëborës kanë qenë prezente edhe në segmentin rrugor Fan – Kolsh, pjesë e autostradës Milot – Morinë. Aktualisht rruga është e pastruar nga dëbora dhe pa probleme në qarkullimin rrugor. Duke u nisur nga situata e...