Njoftim!Rreshje të dendura pritet të ketë gjatë mbrëmjes së sotme dhe ditën e nesërme.

Njoftim!Rreshje të dendura pritet të ketë gjatë mbrëmjes së sotme dhe ditën e nesërme.

Rreshje të dendura pritet të ketë gjatë mbrëmjes së sotme dhe ditën e nesërme. AHC ju bën apel drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit të tyre në ”Rrugën e Kombit”⛈ ⚠️Kerkojme nga përdoruesit e rrugës të ecin me shpejtësi të reduktuar⚠️ ⚠️Të respektojnë sinjalistiken rrugore dhe kujdes të shtuar në tabelat elektronike dhe mesazhet e percjella ne to!