Rreshje dëbore në aksin Milot – Morinë.

Rreshje dëbore në aksin Milot – Morinë.

Rreshje të dendura dëbore kanë qënë prezente në pjesën më të madhe të vëndit, dje dhe sot, përfshirë dhe segmentin rrugor Fan – Kolsh, pjesë e autostradës Milot – Morinë.

Aktualisht Rruga është në asfalt e pastruar nga dëbora dhe pa probleme në qarkullimin rrugor.

Për ditët në vijim të periudhës dimërore, AHC ju bën apel drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit të tyre në ”Rrugën e Kombit”

Kërkojme nga përdoruesit e rrugës të ecin me shpejtësi të reduktuar

Të respektojnë sinjalistiken rrugore dhe kujdes të shtuar në tabelat         elektronike dhe mesazhet e përcjella në to!

Të lëvizin me goma dimërore dhe prezencë zinxhirësh në makinë

Për çdo shqetësim apo informacion të nevojshëm mund të na telefononi

24 ore në nr jeshil 08000400