Kompania “Albanian Highway Concession” kerkon te punesoje OPERATOR (m/f) Stacioni i Kabinave te Pageses se Takses se Kalimit – RRUGA E KOMBIT

PERSHKRIMI I PUNES DHE DETYRAT:

  • Kryen veprimet e pageses (takses se kalimit) per te gjitha mjetet gjate kalimit te Rruges se Kombit
  • Kryen mirmbajtjen rutine ne vendin e punes
  • Kryen proceduren e lenies dhe marrjes se turnit (me 3 turne)

KRITERET DHE AFTESITE KRYESORE:

Edukimi/ Kualifikimi Diplome Universiteti (Deget Ekonomike perbejne perparesi)
Njohuri kompjuterike Microsoft Office
Gjuhe te huaja Te zoteroje shume mire gjuhen angleze
Mosha Jo me shume se 40 vjeç
Adresa Te jete banues ne Kukes

Punonjesit do trajnohen ne menyre periodike nga stafi i koncesionit dhe kompania italiane, qe ka projektuar sistemin.

Te interesuarit te dergojne C.V. (me foto) ne adresen e-mail: hr@ahc.al , ose te kontaktojne ne numrin: +355 68 20 55 689
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen.